Hotselgende strikket fleecefôret jakke på Amazon

Med avslutningen av den 132. Canton Fair, på et øyeblikk, har den gylne høsten i oktober stille forsvunnet, og den kalde vinteren har stille kommet.I denne kalde vinteren selges Shijiazhuang Oakdoers varme strikkede Ellobird fleecejakker på Amazon America Stasjon.

ELLOBIRD Strikket fleecejakke for menn til utendørsarbeid, utendørs fotturer, sykling, golfjakke.Passer for menn og også en god videregående jakke.Det er en perfekt gave til far, mann, sønn eller kjæreste.

Elastisk nederkant og mansjett.Spesiell elastisk søm.Glidelås foran med stoff på toppen, beskytter haken. Det kan gjøre deg mer komfortabel om vinteren. Det er 2 fargekombinasjoner du kan velge, grå-svart og grå-fluorescerende gul. Selvfølgelig kan du også tilpasse fargen, og vi kan lage et 3D-format for rask visning.

cdsvds3
cdsvds4

Bruk denne godt synlige strikkede jakken i fluorescerende farger, kan gjøre deg tryggere når du jobber eller oppholder deg ute. Den kan lyse opp om natten og advare sjåfører om å senke farten.

Vi har også vinterarbeidsjakke og arbeidsbukser polstring med polyester, og polstring med hvit andedun, utendørs softshell-jakker og vanntette, vindtett arbeidsjakke og arbeidsbukser for menn og kvinner. Det kan gjøre deg varm i kald vinter .

Vi har også stretch-arbeidsklær, som stretch-arbeidsjakke og stretch-arbeidsbukser og bib-bukser, som er mer behagelig for deg å jobbe og bevegelsesfrihet.

La oss nyte livet hver dag, og få tid til å slappe av, gjør oss bedre rustet til å takle mer utfordrende perioder i livet.Bruk denne varme jakken, inviter familie og gode venner til å gå tur og camping sammen. Vi Ellobird, flyr med deg for alltid.

cdsvds1
cdsvds2

Innleggstid: 31. oktober 2022