New R&D Institute of Oak Doer

I dagens fartsfylte verden må moteindustrien holde tritt med de siste teknologiske fremskritt for å møte de økende kravene og forventningene til forbrukerne. Oak Doer har etablert et nytt FoU-institutt dedikert til arbeidsklær og utendørsklær og har tatt ledelsen i utviklingen av innovative løsninger for denne markedsnisjen, spesielt i bruken av digital 3D-teknologi og den intelligente produksjonslinjen for hengende sy.

图片1

For det første er instituttets prøveutstillingsrom et rikt utstillingsvindu for de siste fremskrittene innen design og produksjon av arbeidsklær og utendørsklær.Ved å bruke storskjerm koblet til digital 3D-teknologi kan besøkende se hvordan innovative design kan transformeres til fullt funksjonelle og effektive plagg.Denne teknologien gir også bedre nøyaktighet og konsistens i størrelse og passer på tvers av forskjellige merker samtidig som den reduserer markedsføringskostnadene.

For det andre er den intelligente produksjonslinjen for hengende sying en av instituttets mest imponerende innovasjoner. Denne revolusjonerende teknologien bruker maskinlæringsalgoritmer for å optimalisere produksjonsprosessen, og sikrer at hvert plagg produseres med maksimal effektivitet og kvalitet.

For det tredje har instituttets forpliktelse til digital 3D-teknologi resultert i en rekke nye produkter og tjenester som møter behovene til kunder i denne markedsnisjen.Denne teknologien har gjort det mulig for bedrifter med tradisjonelle arbeidsklær og utendørsklær å utvide sine produktlinjer og øke effektiviteten samtidig som de opprettholder høye kvalitetsstandarder.Det har også åpnet nye muligheter for oss til å komme inn på markedet og konkurrere mer effektivt med større merkevarer.

Ikke bare er det nye FoU-instituttet dedikert til å utvikle banebrytende teknologi, men også til å tilby effektiv og innovativ service til sine kunder.Med bruk av digital teknologi og datahåndteringsverktøy er instituttet i stand til å spore inventar og produksjonstidslinjer, noe som gjør det mulig å svare raskt på kundeforespørsler og behov.Dette gjør at kundene kan motta bestillingene sine raskt og effektivt.

Vårt institutt arbeider med et bredt spekter av materialer som egner seg for arbeidstøy og utendørs slitasje.Den har en bemerkelsesverdig samling av toppmoderne verneutstyr og produkter for utendørsklær som er designet for å tåle de tøffeste miljøene.Dens banebrytende teknologi og erfarne team av forskere og designere har resultert i betydelige innovasjoner i moteindustrien. Dens effektivitet og innovative service, kombinert med forpliktelsen til kvalitet og fortreffelighet, gjør den til den perfekte one-stop-shop for alle arbeidsklær og behov for utendørs slitasje.


Innleggstid: 16. mai 2023